Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Ετήσια Γενική Συνέλευση 2020

Αγαπητά μας μέλη,

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τα αρχεία που αφορούν την Ετήσια Γενική Συνέλευση 2020 της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00 μμ στα γραφεία της Ένωσης στην Βασιλίσσης Σοφίας 82, 11528 Αθήνα, 4ος όροφος.

1. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα ψήφου σας, παρακαλείστε να μας αποστείλετε άμεσα συμπληρωμένο το έντυπο εξουσιοδότησης στο email info@eneiset.gr, δηλώνοντας το πρόσωπο που επιθυμείτε να σας εκπροσωπήσει κατόπιν των υποδείξεων σας.
Επιλέγετε είτε ένα από τα αναγραφόμενα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. ή τον Πρόεδρο είτε κάποιο στέλεχος της εταιρείας σας που θα παραστεί αυτοπροσώπως
(Σημείωση: Για λόγους αποφυγής συνωστισμού, λόγω της παρούσης συγκυρίας, συστήνεται η πρώτη επιλογή)

2. Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ηλεκτρονικά την Γενική Συνέλευση, παρακαλείστε να δηλώσετε το email σας προκειμένου να σας σταλεί η πρόσκληση για την σύνδεσή σας στην πλατφόρμα. Επισημαίνεται ότι η παρακολούθηση δεν θα συνιστά συμμετοχή με την νομική έννοια του όρου, αλλά θα σας παρέχει την δυνατότητα ενεργού συμμετοχής στην γενική συζήτηση.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ