Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Ενημερωτική Εκδήλωση "Ελλάδα-Καναδάς: Νέα Εποχή"

7 Νοεμβρίου 2017

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Ελληνο-Καναδικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας του Καναδά στην Ελλάδα, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα "Ελλάδα-Καναδάς : Νέα Εποχή", την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00, στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η «Εμπορική και Οικονομική Συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Καναδά» (Comprehensive Economic and Trade Agreement, CETA), που τέθηκε πρόσφατα σε εφαρμογή και θα αναλυθούν τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Dan Kelly, Πρόεδρος της CFIB - Canadian Federation of Independent Business, του μεγαλύτερου συλλογικού φορέα επιχειρήσεων του Καναδά με 109.000 μέλη.

Ακόμη, θα γίνει αναφορά στους τομείς της οικονομίας που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, στους τρόπους διείσδυσης των ελληνικών επιχειρήσεων στη Καναδική Αγορά με την παρουσίαση της εμπειρίας Ελληνικής εξαγωγικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται εκεί επιτυχημένα επί έτη, καθώς και στις νέες ευκαιρίες και ορίζοντες συνεργασιών που ανοίγονται ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες των δύο χωρών.

Σημειώνεται ότι θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά το Δελτίο Συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ: τηλ: 210 3382342, 210 3382466.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ