Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Εργαστήριο του ΣΕΒ με θέμα «Η αξία των δεδομένων (data driven company): Πώς τα δεδομένα δημιουργούν νέα αξία για τις επιχειρήσεις»

16 Νοεμβρίου 2017

Με δεδομένο ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί όρο επιβίωσης και ευκαιρία ανάπτυξης, ο ΣΕΒ οργανώνει σειρά εργαστηρίων (workshops) σχετικά με πρακτικές που βοηθούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Το 1ο εργαστήριο με θέμα «Η αξία των δεδομένων (data driven company): Πώς τα δεδομένα δημιουργούν νέα αξία για τις επιχειρήσεις» θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, ώρα 15.30-19.00, στον ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5, Αθήνα).

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Το εργαστήριο μέσα από μελέτες περίπτωσης και βέλτιστες πρακτικές παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά και τα οφέλη των «data driven» εταιρειών και εντοπίζει αγορές & εφαρμογές που θα μπορούσαν ωφεληθούν από τεχνολογίες Data Analytics. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

•        Κατανόηση της αξίας των δεδομένων στην επιχείρηση
•        Big Data Analytics: από απλές αναφορές σε στρατηγική πληροφόρηση
•        Η συνεισφορά των δεδομένων στο P&L
•        Επιλογή των κατάλληλων τεχνολογιών ανάλυσης δεδομένων
•        Μετασχηματισμός των επιχειρήσεων για αξιοποίηση της γνώσης (insight-powered enterprises). 
•        Μελέτες περίπτωσης και παραδείγματα

Ομιλητές:
• Δρ. Γεώργιος Πασσαλής, Senior Manager και Δημήτρης Παπαγεωργίου, Φώτης Δημάκης, Managers της Accenture Analytics, με πολυετή και διεθνή εμπειρία σε σχετικά έργα, τα οποία και θα παρουσιάσουν.
• Γεράσιμος Μηχαλίτσης, Senior Manager και Νικόλαος Γκένωσης, Banking Principal Consultant, Intrasoft SA, που θα εστιάσουν σε Predictive and Prescriptive Data Analytics, με παραδείγματα και μελέτες περίπτωσης από την τραπεζική αγορά, τα utilities, τις μεταφορές, την εφοδιαστική αλυσίδα, κτλ.
• Τζούλη Σίμου, Data Strategy Booster της Interamerican που θα αναλύσει τον τρόπο που η μεθοδολογία του data management ενδυναμώνει τη διαχείριση των πελατών.

Πρόγραμμα:

15:30-16:00       Data driven companies: Εισαγωγικές έννοιες και τάσεις
16:00-18:30       Βέλτιστες πρακτικές σε επιμέρους τομείς για τον προσδιορισμό αγορών & εφαρμογών που θα μπορούσαν ωφεληθούν
18:30-19:00       Ερωτήσεις -Συζήτηση

To εργαστήριο απευθύνεται σε στελέχη των εταιρειών - μελών της ΕΝΕΙΣΕΤ που είναι ταυτόχρονα και μέλη του ΣΕΒ και προσφέρεται δωρεάν.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις ψηφιακές τάσεις σε 10 κλάδους της οικονομίας πατήστε
εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαστήρια μπορείτε να διαβάσετε το ενημερωτικό έντυπο ή να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων στο Ε.industrial@sev.org.gr, Τ. 211-5006 171.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ