Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την βιομηχανία

28 Δεκεμβρίου 2017

Δημοσιεύτηκε η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την βιομηχανία το 2017 με τίτλο "Η βιομηχανία στην Ευρώπη: Δεδομένα και αριθμητικά στοιχεία για την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία".

Στο κείμενο τονίζεται ότι η βιομηχανία είναι σημαντική, καθώς μία στις πέντε θέσεις εργασίας βρίσκεται στην βιομηχανία. Οι νέες τεχνολογίες επιφέρουν ραγδαίες αλλαγές και καταρρίπτουν τα τείχη μεταξύ των αλυσίδων εφοδιασμού, πελατών και επιχειρήσεων. Η Ευρώπη, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική στην παγκόσμια αγορά, πρέπει να καινοτομεί συνεχώς και να καλλιεργεί την βάση ικανοτήτων της, ενώ ταυτόχρονα οφείλει να υπερασπίζεται τον ρόλο της ως παγκόσμιος ρυθμιστής προτύπων και κανόνων.

Η παρούσα δημοσίευση παρέχει μια επισκόπηση των πλούσιων δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να τονωθεί η βιομηχανική ανταγωνιστικότητα προς όφελος όλων των Ευρωπαίων. Οι πρωτοβουλίες εστιάζονται στην οικοδόμηση μιας οικονομίας κυκλικής, βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς– μιας οικονομίας έτοιμης για το μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς καλούνται να χρησιμοποιήσουν την έκθεση ως σημείο αναφοράς για να εντοπίσουν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες για τους ίδιους πρωτοβουλίες και για να εντοπίσουν τα κενά που δεν έχουν καλυφθεί ακόμα ώστε να διαμορφωθεί η πορεία προς το μέλλον.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ