Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Σεμινάριο Χρηματιστηρίου Αθηνών: "Εσωτερικός Έλεγχος για Εισηγμένες Εταιρείες, Χρηματοοικονομική Διοίκηση & Επιχειρηματικό Σχέδιο"

16 Φεβρουαρίου 2018

Η Υπηρεσία Εκπαίδευσης / Πιστοποίησης του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνει 3ήμερο σεμινάριο στις 12,13 και 16 Μαρτίου 2018 με θέμα "Εσωτερικός Έλεγχος για Εισηγμένες Εταιρείες, Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Επιχειρηματικό Σχέδιο". Η λήξη για την υποβολή των αιτήσεων είναι στις 5 Μαρτίου 2018.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου παρέχει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ως προς την ορθή εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών στις εισηγμένες εταιρείες. Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει θεωρητικά και πρακτικά στην κατανόηση του εκπαιδευτικού υλικού και την εφαρμογή των σχετικών ελεγκτικών διαδικασιών στον κλάδο τους.
 
Για όσους το παρακολουθήσουν, το σεμινάριο, αποτελεί ευκαιρία να αποκτήσουν τις τεχνικές εκείνες που θα τους βοηθούν να διεξάγουν την διαδικασία του εσωτερικού ελέγχου αλλά και γνώσεις σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και επιχειρηματικού σχεδίου.
 
Το σεμινάριο αποτελείται από συνδυασμό παρουσιάσεων, ερωτήσεων και συζήτησης μεταξύ των συμμετεχόντων και του εισηγητή. Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να εφαρμόζουν τις γνώσεις που αποκομίζουν στην πραγματική οικονομία.
 
• Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δομή του σεμιναρίου, κάνοντας κλικ
εδώ .  
• Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής
εδώ. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Εκπαίδευσης / Πιστοποίησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο τηλέφωνο 210 336 6464 ή στο email
trainme@athexgroup.gr


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ