Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Πρόσκληση συμμετοχής σε διεθνές συνέδριο για την διαφάνεια στις ανώνυμες εταιρείες

20 Απριλίου 2018

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Εμπορικολόγων και το Ludwig-Maximilians-Universität München συνδιοργανώνουν διεθνές συνέδριο με θέμα «Διαφάνεια στις ανώνυμες εταιρείες κατά το ευρωπαϊκό δίκαιο», το οποίο θα διεξαχθεί στο Μουσείο Μαστίχας στο Πυργί Χίου στις 11 και 12 Μαΐου 2018.

Το συνέδριο απευθύνεται σε νομικούς συμβούλους και λοιπά στελέχη των εισηγμένων εταιρειών, ενώ θα αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες:

- Βασικές αρχές της διαφάνειας και του εταιρικού δικαίου (δικαιώματα μειοψηφίας, εταιρική διακυβέρνηση).
- Εξέλιξη των κανόνων διαφάνειας (κανόνες για κατάχρηση αγοράς, γνωστοποίηση σημαντικών συμμετοχών, συναλλαγές συνδεδεμένων μερών κλπ) στο δίκαιο των ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών.
- Περιορισμοί της διαφάνειας (προσωπικά δεδομένα, ανταγωνισμός, βιομηχανικά μυστικά, δημόσιο συμφέρον).
- Εξελίξεις στο λογιστικό και φορολογικό δίκαιο και στη νομοθεσία για την καταπολέμηση των εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες σε σχέση με τους κανόνες διαφάνειας (κυρώσεις δημοσίου δικαίου, απαιτήσεις ιδιωτικού δικαίου, άρση της αυτοτέλειας του νομικού προσώπου, κατάργηση ανωνύμων μετοχών).
- Οι πολιτικές και οι κανόνες κυρώσεων για τις παραβιάσεις των κανόνων διαφάνειας.

Η ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ., ως χορηγός του συνεδρίου, προσκαλεί τα μέλη της να παρευρεθούν δωρεάν στην εκδήλωση ενώ, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση enlitina@aegean.gr.

Για την διαμονή των συνέδρων, τα παρακάτω ξενοδοχεία προσφέρουν προνομιακές τιμές (τιμή με πρωινό, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο φόρος διαμονής 3€ ανά διανυκτέρευση το δωμάτιο):

• Chios Chandris Hotel, Πόλη της Χίου (μονόκλινο 70 € / δίκλινο 85 €)
• Grecian Castle Hotel, Πόλη της Χίου (μονόκλινο 55 € / δίκλινο 65 €)
• Aegean Dream Hotel, Καρφάς (μονόκλινο 58 € / δίκλινο 65 €)
• Golden Sand Hotel, Καρφάς (μονόκλινο 48 € / δίκλινο 56 €)

Ο τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου (Μουσείο Μαστίχας Χίου στο Πυργί) βρίσκεται 25 χιλιόμετρα περίπου από την πόλη της Χίου. Εάν επιλέξετε ως τόπο διαμονής σας την πόλη της Χίου ή τον Καρφά, για τη μετακίνηση από και προς το Συνέδριο, εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτου, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης λεωφορείου με κόστος 20 ευρώ κατ’ άτομο συνολικά για τις δύο ημέρες του συνεδρίου.

Για κρατήσεις θέσεων στο λεωφορείο, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο πρακτορείο Kanaris Tours (Κύριος Μπoλλάς, τηλ (+30) 22710 42490 / 22710 21463, email: info@kanaristours.gr).

Σχετικά αρχεία:
- Πρόγραμμα του συνεδρίου


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ