Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. & Ημερίδα για τις νέες διατάξεις στο Δίκαιο των Α.Ε. (Τετάρτη 27/06/2018, Grande Bretagne)

18 Ιουνίου 2018

Η Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών προσκαλεί τα μέλη της στην Τακτική Γενική Συνέλευση (Τ.Γ.Σ.) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 15:00 (προσέλευση και light lunch στις 14:30), στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Golden Room.

Στο πλαίσιο της Συνέλευσης θα διεξαχθεί ημερίδα για τις νέες διατάξεις στο δίκαιο των Ανωνύμων Εταιρειών και τις επιπτώσεις τους στις εισηγμένες εταιρείες. Εξάλλου, η ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ., ως μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής της Βουλής για το σχέδιο νόµου του Υπουργείου Οικονοµίας και Ανάπτυξης σχετικά με την αναμόρφωση του δικαίου των Ανωνύμων Εταιρειών, κατέθεσε πρόσφατα υπόμνημα με τις προτάσεις της σε συνεδρίαση της Επιτροπής.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι μέλη της σχετικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, ενώ έχει κληθεί ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης και ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Η ημερίδα απευθύνεται μόνο στα ταμειακώς ενήμερα μέλη με ανώτατο αριθμό 3 συμμετοχών ανά εταιρεία, ενώ σε περίπτωση που το επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν περισσότερες συμμετοχές, για το ενδεχόμενο να υπάρξουν διαθέσιμες θέσεις. Τονίζεται ότι λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

Παρακαλούμε για την δήλωση των συμμετεχόντων στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eneiset.gr μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουνίου .

{25/06/2018 update: Ο κ. Δημήτριος Αυλωνίτης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, και ο κ. Ευάγγελος Περάκης, Ομότιμος καθηγητής Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, θα απευθύνουν χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης.}

Αρχεία για την Τ.Γ.Σ.
-
Πρόσκληση
-
Πρόγραμμα
-
Εξουσιοδότηση

Αρχεία για το Δίκαιο των Ανωνύμων Εταιρειών
- Αιτιολογική Έκθεση και Λοιπές Συνοδευτικές Εκθέσεις
- Έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής
- Υπόμνημα ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
- Νόμος 4548/2018 Αναμόρφωση του Δικαίου των Ανωνύμων Εταιρειών


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ