Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Δελτίο Τύπου: Πραγματοποιήθηκε η 13η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.

2 Ιουλίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 13η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στο πλαίσιο της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα "Το νέο δίκαιο των ανωνύμων εταιρειών: Βασικές αλλαγές και επιπτώσεις για τις εισηγμένες εταιρείες", την οποία προλόγισε ο κ. Δημήτριος Αυλωνίτης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή, στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης. Ομιλητές ήταν η κυρία Χριστίνα Λιβαδά, Επίκουρη καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Δικηγόρος και Μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών και οι κύριοι Αλέξανδρος Μεταλληνός, Δ.Ν. Δικηγόρος και Μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών και Αθανάσιος Κουλορίδας, Νομικός Σύμβουλος της ΕΝΕΙΣΕΤ, Λέκτορας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ., ως μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής της Βουλής για το σχέδιο νόµου του Υπουργείου Οικονοµίας και Ανάπτυξης σχετικά με την αναμόρφωση του δικαίου των Ανωνύμων Εταιρειών, κατέθεσε υπόμνημα με τις προτάσεις της σε συνεδρίαση της Επιτροπής στις 8/6/2018.

Κατά την διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ο κύριος Παναγιώτης Δράκος, Πρόεδρος της ΕΝΕΙΣΕΤ, παρουσίασε τα πεπραγμένα και τα οικονομικά στοιχεία της ΕΝΕΙΣΕΤ καθώς και το πρόγραμμα δράσης για την επόμενη διαχειριστική περίοδο, τα οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους παριστάμενους.

Σχετικά αρχεία
Παρουσίαση κ. Π. Δράκου
Παρουσίαση κ. Α. Κουλορίδα 
Παρουσίαση κυρίας Χ. Λιβαδά 
Παρουσίαση κ. Α. Μεταλληνού

Αρχεία για την Τ.Γ.Σ.
-
Πρόσκληση
-
Πρόγραμμα
-
Εξουσιοδότηση

Αρχεία για το Δίκαιο των Ανωνύμων Εταιρειών
- Αιτιολογική Έκθεση και Λοιπές Συνοδευτικές Εκθέσεις
- Έκθεση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής
- Υπόμνημα ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
- Νόμος 4548/2018 Αναμόρφωση του Δικαίου των Ανωνύμων Εταιρειών


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ