Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

European Capital Markets Forum & EuropeanSmall and Mid Cap Awards από την EuropeanIssuers

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΝΕΙΣΕΤ, ως μέλος της πανευρωπαϊκής οργάνωσης EuropeanIssuers, ενημερώνει τις εταιρείες - μέλη της ότι στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2018 η EuropeanIssuers εορτάζει την 10η επέτειο της λειτουργίας της και, προς τιμή του γεγονότος, διοργανώνει στις Βρυξέλλες μια ειδική εκδήλωση με τίτλο "European Capital Markets Forum".  Η εκδήλωση αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για συμμετοχή σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου με ένα εκτεταμένο δίκτυο διευθυντών από ευρωπαϊκές εταιρείες - μέλη της EuropeanIssuers, εμπειρογνώμονες και στελέχη υπεύθυνα για την χάραξη πολιτικών. Στην εκδήλωση θα θιγούν μερικά από τα πιο πιεστικά οικονομικά ζητήματα που επηρεάζουν τις εταιρείες διεθνώς, όπως:
 
• Το μέλλον των ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών μετά το Brexit.
• Η ρύθμιση των κεφαλαιαγορών.
• Η αναθεωρημένη Οδηγία για τα Δικαιώματα των Μετόχων (Οδηγία 2007/36/ΕΕ).
• Το μέλλον των Εταιρικών Αναφορών.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται όπως εγγραφούν απευθείας μέσω της
ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Για να δείτε το πρόγραμμα, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο.
 
Επίσης, ειδική μνεία αξίζει στο γεγονός ότι την 4η Δεκεμβρίου, μετά από το European Capital Markets Forum, η βραδιά θα συνεχιστεί με ένα γκαλά δείπνο για την
5η Τελετή Απονομής Βραβείων Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης. Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης έχουν ως στόχο να προωθήσουν τις βέλτιστες πρακτικές και να ενθαρρύνουν όλο και περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) να εισαχθούν στις κεφαλαιαγορές μέσω IPO (Αρχικής Δημόσιας Προσφοράς).  ΟΙ ΜμΕ είναι ζωτικής σημασίας για την ευρωπαϊκή οικονομική ανάκαμψη και την επίτευξη των στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δημιουργία θέσεων εργασίας, ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για αυτή την εκδήλωση πρέπει να δηλώσουν ξεχωριστή εγγραφή στον παρόντα
σύνδεσμο.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ