Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Έρευνα του ΣΕΒ: "Ψηφιακή Ωριμότητα Ελληνικών Επιχειρήσεων"

7/2/2019

Δημοσιεύουμε για ενημέρωση των αναγνωστών μας επιστολή που λάβαμε από τον ΣΕΒ σχετικά με έρευνα που διεξάγει για την ετοιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων να μεταβούν στην χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών. Καλούμε όσα στελέχη έχουν σχέση με το αντικείμενο, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους για να συμμετάσχουν στην έρευνα.

Στο πλαίσιο του «Παρατηρητηρίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού» που έχει δημιουργήσει ο ΣΕΒ με σκοπό την παρακολούθηση της πορείας του ψηφιακού μετασχηματισμού στις ελληνικές επιχειρήσεις και την οικονομία, η διεθνούς κύρους εταιρία συμβούλων Deloitte έχει αναλάβει τη διενέργεια πρωτογενούς έρευνας με τίτλο «Ψηφιακή Ωριμότητα Ελληνικών Επιχειρήσεων» για λογαριασμό του ΣΕΒ.

Στόχος της έρευνας είναι η κατανόηση της ψηφιακής ετοιμότητας των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και η αποτίμηση των μελλοντικών σχεδίων τους που σχετίζονται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Καθώς η ταχύτερη ενσωμάτωση των ψηφιακών τεχνολογιών στις επιχειρήσεις αποτελεί κρίσιμη προτεραιότητα για την επανεκκίνηση και ανάπτυξη της οικονομίας, σας προτρέπουμε και σας παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή συμμετέχοντας στην πρωτογενή έρευνα, μέσω της συμπλήρωσης του σχετικού ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου «Ψηφιακή Ωριμότητα Ελληνικών Επιχειρήσεων» έως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Τα ευρήματά της θα αξιοποιηθούν στατιστικά και ανώνυμα, προκειμένου ο ΣΕΒ να εκκινήσει έναν εποικοδομητικό διάλογο με επιμέρους φορείς που θα οδηγήσουν στην ανάληψη δράσεων με στόχο τη ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας.

Αν το κρίνετε σκόπιμο, παρακαλούμε προωθήστε το ερωτηματολόγιο σε συνάδελφους σας που έχουν εικόνα σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες που διαθέτει η επιχείρησή σας αλλά και τις μελλοντικές πρωτοβουλίες / επενδύσεις σε ψηφιακές τεχνολογίες στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει η επιχείρηση.

Το ερωτηματολόγιο στην ελληνική γλώσσα θα το βρείτε πατώντας
εδώ.

Το ερωτηματολόγιο στην αγγλική γλώσσα θα το βρείτε πατώντας
εδώ.

Στην εισαγωγή του ερωτηματολογίου θα βρείτε όλες τις απαραίτητες οδηγίες συμπλήρωσής του. Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, η απάντηση στο ερωτηματολόγιο μπορεί να αποθηκευτεί ημιτελής και η συμπλήρωσή του να ολοκληρωθεί σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή ή/και να προωθηθεί σε άλλο στέλεχος εντός της επιχείρησής σας για την ολοκλήρωσή του.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:
GR-DigitalMaturity@deloitte.com ή απευθείας με την υπεύθυνη έργου κα Έρη Νίκα στο 210 67 81 221.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ