Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

7ο Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

13 Φεβρουαρίου 2019

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 7ο Συνέδριο Εταιρικής Διακυβέρνησης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2019, ώρες 13.00-18.00, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens

Το φετινό θέμα του συνεδρίου είναι "Πολιτικές Σύγκρουσης Συμφερόντων: Δείκτης Επιτυχούς Εταιρικής Διακυβέρνησης" και θα περιλαμβάνει μια γενική ανασκόπηση των εξελίξεων της Εταιρικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα και διεθνώς, ενώ θα αναλυθούν οι συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ των διαφορετικών παρόχων κεφαλαίου, οι μηχανισμοί ελέγχου της εκτελεστικής διοίκησης και του ΔΣ ως εργαλείο ανάδειξης και αντιμετώπισης σύγκρουσης συμφερόντων, καθώς και οι συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ της εταιρείας και του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Αθανάσιος Κουλορίδας, Νομικός Σύμβουλος της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ., θα συμμετάσχει ως ομιλητής στην πρώτη ενότητα μαζί με τον κ. Χαράλαμπο Γκότση, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τον κ. Chris Hodge, Special Advisor, CG Policy, Nestor Advisors, τον κ. James Harley, Nasdaq Governance Solutions και την κυρία Αναστασία Στάμου, Γενική Διευθύντρια στο Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Για να δείτε το πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να πατήσετε εδώ.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ