Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Συνέδριο για τις επενδύσεις & το νομικό πλαίσιο από την Palladian Conferences

4 Απριλίου 2019

Η Palladian Conferences διοργανώνει το INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Το συνέδριο θα συντονίσει ο δικηγόρος και δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης. Ώρα προσέλευσης: 9:00 π.μ.

Τα τελευταία χρόνια, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι επενδύσεις και οι εξαγορές πρωταγωνιστούν στην προσπάθεια για την επαναφορά της ελληνικής οικονομίας σε ρυθμούς ανάπτυξης. Στο συνέδριο θα αποδειχθεί, με βάση case studies, πως το υφιστάμενο σύνθετο και γραφειοκρατικό νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την προσέλκυση επενδύσεων από το εξωτερικό και το εσωτερικό αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν και προτάσεις βελτίωσης του νομοθετικού πλαισίου που αποτελούν προϋπόθεση για τη δημιουργία του κατάλληλου επενδυτικού κλίματος.

Ανάμεσα στους σημαντικούς ομιλητές που θα συμμετάσχουν είναι και ο Νομικός Σύμβουλος της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. κ. Αθανάσιος Κουλορίδας.

Εδώ θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής συνέδρων, αρμόδια είναι η κυρία Κωνσταντίνα Συλλέου, Conferences Executive (Τηλ.: 210-3392321, Κιν.: 6946-799370, conferences@palladian.gr)


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ