Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

BRAVO 2019: Πρόσκληση στις επιχειρήσεις

18 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Θεσμός Bravo συμπληρώνει 10 χρόνια αναπτύσσοντας διάλογο και αναδεικνύοντας τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την Ελλάδα του αύριο. Οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ αποτελούν τη βάση του μεγαλύτερου διαλόγου για τη βιώσιμη ανάπτυξη που αναπτύσσεται στη χώρα μας.

Φέτος, ο Θεσμός Bravo εξελίσσεται και καινοτομεί…

εμπλουτίζοντας το Bravo Sustainability Dialogue & Awards και τις θεματικές ενότητες που αποτελούν τους 5 Πυλώνες της Βιώσιμης Ανάπτυξης (Διακυβέρνηση, Περιβάλλον, Αγορά, Κοινωνία, Συνεργασίες) και στις οποίες οι πρωτοβουλίες  που αναπτύσσονται γίνονται γνωστές σε ένα ευρύτερο κοινό, αποτελούμενο από 300 εκπροσώπους Κοινωνικών Εταίρων και περισσότερους από 35.000 Ενεργούς Πολίτες.
θεσπίζοντας το
Bravo Global Goals Awards, στα οποία θα αναδεικνύονται οι πρωτοβουλίες που συνδέονται και συμβάλλουν στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και συνδέονται με τις εθνικές προτεραιότητες.
εκπονώντας κλαδικές έρευνες για την καταγραφή και αποτύπωση της ωριμότητας των κλάδων όσον αφορά τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα. Για πρώτη φορά θα εκδοθούν Κλαδικά Business Reviews όπου θα αποτυπώνονται οι τάσεις της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της ΕΚΕ, αναδεικνύοντας τους Πρωταγωνιστές του κάθε κλάδου.

Η ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ., ως υποστηρίκτρια της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στον θεσμό, καταγράφοντας τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που έχουν υλοποιήσει, ώστε να αποτυπωθεί σωστά η ωριμότητα που έχουν επιδείξει οι εισηγμένες εταιρείες στην Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η Ετήσια εκδήλωση του Θεσμού Bravo 2019, θα διεξαχθεί στις 17-18 Δεκεμβρίου, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://bravosustainabilityawards.com, ενώ για τους Πυλώνες και τις θεματικές ενότητες παρακαλούμε δείτε εδώ & τη μεθοδολογία εδώ.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ