Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ένωση των Κεφαλαιαγορών

17 Οκτωβρίου 2019

Έρευνα για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διεξάγει η εταιρεία Oxera προκειμένου να μελετήσει τον σχεδιασμό και την λειτουργία των πρωτογενών κεφαλαιαγορών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα ευρήματα που θα προκύψουν από την μελέτη θα συμπεριληφθούν στην εργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ένωση των Κεφαλαιαγορών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία Oxera και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο για την συλλογή πληροφοριών από τους εκδότες ώστε να συγκεντρώσουν τις απόψεις των επιχειρήσεων από ολόκληρη την Ε.Ε. σχετικά με τις εμπειρίες τους από τις πρωτογενείς κεφαλαιαγορές.
 
Η Oxera καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην έρευνα μέχρι την 1η Νοεμβρίου ακολουθώντας τον σύνδεσμο
https://www.surveymonkey.co.uk/r/TCF5TN7, ενώ τυχόν ερωτήματα μπορούν να αποστέλλονται στην ομάδα της Oxera στο email ecprimarymarketsurvey@oxera.com .

Η σύντομη αλλά πολύ σημαντική έρευνα επικεντρώνεται στην μέχρι στιγμής εμπειρία των εταιρειών από τις κεφαλαιαγορές σε θέματα όπως το κύριο κόστος και τα οφέλη που προκύπτουν από την εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο, τα κριτήρια με τα οποία επέλεξαν τον τόπο διαπραγμάτευσης και τον χρόνο εισαγωγής, καθώς και την διαδικασία για την εισαγωγή τους.

 


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ