Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Πρόσκληση για συμμετοχή στην ετήσια έρευνα γνώμης του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»

16 Σεπτεμβρίου 2020

Από το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ λάβαμε πρόσκληση για συμμετοχή των μελών μας στην παρακάτω ετήσια έρευνα γνώμης, την οποία και παραθέτουμε παρακάτω. Γνωρίζοντας την ιδιάζουσα συγκυρία στην οποία οι εισηγμένες επιχειρήσεις καλούνται να ανταποκριθούν, προτρέπουμε τα μέλη μας να αφιερώσουν 30 λεπτά από τον χρόνο τους συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο σύνδεσμο ΕΔΩ, ώστε να καταγραφούν οι πολύπλευρες επιπτώσεις της πανδημίας στις αποφάσεις και πρακτικές τους.

Για 4η συνεχή χρονιά, το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ, με τη συνεργασία της MRB, πραγματοποιεί ετήσια έρευνα γνώμης των επιχειρήσεων για το επιχειρηματικό περιβάλλον. «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν» έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο εργαλείο για την αξιολόγηση της ελκυστικότητας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη προτάσεων για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη χάραξη πολιτικών για τις επενδύσεις και την οικονομική ανάκαμψη. Η δική σας ένθερμη ανταπόκριση έχει υπάρξει καθοριστική σε αυτή την κατεύθυνση.
 
Η φετινή έρευνα, προσαρμοσμένη στις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, αποσκοπεί ειδικά στην αποκρυπτογράφηση των συνεπειών για τις επιχειρήσεις και όλων των αποφάσεων που τις επηρεάζουν, τόσο στο εσωτερικό τους, όσο και στη δημόσια διοίκηση.
 
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο σύνδεσμο
ΕΔΩ. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ενεργή από σήμερα και για δύο μήνες και απαιτούνται 30 λεπτά περίπου για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα πιέστε
εδώ ή επικοινωνήστε με την κα Αυγή Οικονομίδου, Senior Advisor του Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ (Τ: 211 5006130, e-mail: aoikonomidou@sev.org.gr).
 
Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση.
 
Με εκτίμηση,
 
Αλέξανδρος Χατζόπουλος
Γενικός Διευθυντής


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ