Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Νέα εκπροσώπηση της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. στην Policy Committee της EuropeanIssuers

11 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. ανακοινώνει σήμερα με ιδιαίτερη τιμή την έναρξη της συνεργασίας της με την κυρία Χριστίνα Λιβαδά, Επίκουρη Καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, ως εκπροσώπου στην επιτροπή πολιτικής (policy committee) της πανευρωπαϊκής οργάνωσης EuropeanIssuers.

Η κυρία Χριστίνα Λιβαδά είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο γνωστικό αντικείμενο του Εμπορικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Panthéon-Assas (Paris II) στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και τη διδακτορική της διατριβή στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ. Το συγγραφικό της έργο αφορά κυρίως θέματα τραπεζικού δικαίου, δικαίου της κεφαλαιαγοράς, εταιρικού δικαίου, εταιρικής διακυβέρνησης και δικαίου της προστασίας του καταναλωτή. Είναι μέλος επιστημονικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στο εμπορικό και το χρηματοπιστωτικό δίκαιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Θεωρούμε ότι η κυρία Λιβαδά, με την εκτεταμένη εμπειρία της στο δίκαιο των κεφαλαιαγορών και την συμμετοχή της σε εθνικά και διεθνή φόρα, θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενεργότερη και αποτελεσματικότερη συμμετοχή της Ένωσής μας στη συν-διαμόρφωση των θέσεων μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο με απώτερο στόχο πάντα την βελτίωση του χρηματοοικονομικού οικοσυστήματος. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε Καλή Αρχή!


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ