Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Συμπληρωματική έρευνα γνώμης του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»

24 Νοεμβρίου 2020

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησής μας τον Σεπτέμβριο για την πραγματοποίηση της ετήσιας έρευνας γνώμης του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν» ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι εξαιτίας των νέων δεδομένων που προέκυψαν στην κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού με την έλευση δεύτερου κύματος και την απόφαση για εκ νέου αναστολή λειτουργίας σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, κρίθηκε σκόπιμο να επαναληφθεί ένα μικρό μέρος της έρευνας, προκειμένου να καταγραφούν και συγκριθούν οι απόψεις των επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στην έρευνα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται εδώ. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ενεργή έως τις 3 Δεκεμβρίου και απαιτούνται 7 λεπτά περίπου για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ΣΕΒ (εδώ) ή να επικοινωνήσετε με την κυρία Αυγή Οικονομίδου, Senior Advisor του Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ (Τ: 211 5006130, email: aoikonomidou@sev.org.gr).


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ