Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Χαιρετισμός του Προέδρου της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020

2 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσιεύουμε εδώ τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. κ. Αθανάσιος Kουλορίδας κατά την διάρκεια των Επιχειρηματικών Βραβείων "ΧΡΗΜΑ 2020".

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου μέσω της πλατφόρμας LiveOn του ethosGROUP, διοργανώθηκε για 18η χρονιά από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών.

Κριτήρια αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.

Στην διαδικασία αξιολόγησης συμμετέχει το ευρύ επενδυτικό κοινό, οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week καθώς και οι τακτικοί επισκέπτες του οικονομικού και επιχειρηματικού portal banks.com.gr.

Τέλος, ειδική μνεία θα πρέπει να κάνουμε στην τιμητική διάκριση «Εμβληματική Προσωπικότητα του Χρηματιστηρίου Αθηνών» που έλαβε  ο κ. Τάκης Κανελλόπουλος, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ., Σύμβουλος Διοικήσεως του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Πρόεδρος ΔΣ της "3K Επενδυτικής Εταιρείας".

Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές των Βραβείων.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ