Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Εταιρική Διακυβέρνηση

19 Απριλίου 2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΔΙΒΙΜ ΟΠΑ
«Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Εταιρική Διακυβέρνηση»
To Κέντρο Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) σας προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 και ώρα 18.00 – 20.00 με θέμα «Προγράμματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Εταιρική Διακυβέρνηση» με σκοπό την ανάπτυξη διαύλων επικοινωνίας με την αγορά.
Η εκδήλωση εντάσσεται στις πρωτοβουλίες του ΟΠΑ για προαγωγή του δημόσιου διαλόγου και της εποικοδομητικής ζύμωσης στα θέματα της Εταιρικής Διακυβέρνησης που απασχολούν την αγορά και καθιστούν αναγκαία την ειδικότερη κατάρτιση των στελεχών της στο πλαίσιο της Συμμόρφωσης (Compliance) αλλά και με γνώμονα την "Ανάπτυξη Δράσεων Χρηματοοικονομικού Εγγραμματισμού" (Financial Literacy).
Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη ή μέλη επιχειρήσεων του χρηματοπιστωτικού και του ευρύτερου εμπορικού τομέα, σε στελέχη εισηγμένων εταιρειών, σε ελεύθερους επαγγελματίες της αγοράς αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.
Πληροφορίες συμμετοχής:
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας MS Teams και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση κατόπιν υποχρεωτικής εγγραφής / δήλωσης συμμετοχής στη φόρμα https://forms.gle/svfEMwAyDxMXUDE98 μέχρι τις 20/4/2021.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ