Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

"Κεφαλαιουχικές εταιρείες: Διοικώντας υπό το βάρος της ευθύνης"

2 Ιουλίου 2021

Ο ΣΕΒ διοργανώνει ανοιχτή ψηφιακή εκδήλωση με θέμα "Κεφαλαιουχικές εταιρείες: Διοικώντας υπό το βάρος της ευθύνης", την Τρίτη 13 Ιουλίου και ώρα 16.00-17:50.
Για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την προσέλκυση επενδύσεων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο εκσυγχρονισμός του υφιστάμενου πλαισίου ευθυνών των διοικήσεων των εταιρειών.
Στην κατεύθυνση αυτή, απαιτούνται προτάσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν καθοριστικά στην ενθάρρυνση της συμμετοχής αξιόλογων στελεχών στα επιχειρηματικά σχήματα και τις επερχόμενες επενδυτικές πρωτοβουλίες.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το ειδικό ψηφιακό τεύχος του ΣΕΒ που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την Νομική Βιβλιοθήκη και αγγίζει τα θέματα που απορρέουν από το πλαίσιο ευθυνών των διοικούντων κεφαλαιουχικές εταιρείες βάσει του εθνικού εταιρικού, φορολογικού, πτωχευτικού και εργατικού δικαίου, του δικαίου του ανταγωνισμού, των διατάξεων της εταιρικής διακυβέρνησης, της προστασίας των προσωπικών δεδομένων καθώς και βάσει των επερχόμενων εξελίξεων του ενωσιακού δικαίου.
 Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι συγγραφείς του τεύχους, εξειδικευμένοι νομικοί με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση, για να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις ανησυχίες που προβληματίζουν τα στελέχη που φέρουν το βάρος της ευθύνης για τις πράξεις ή παραλείψεις του νομικού προσώπου.
Για δηλώσεις συμμετοχής αποστείλετε συμπληρωμένη τη σχετική φόρμα εδώ,έως τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ και την ανάρτηση από την ιστοσελίδα του ΣΕΒ εδώ.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ