Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Πρόσκληση συμμετοχής στην Ελληνική Εβδομάδα Δράσης "in action SDGs week"

Πρόσκληση συμμετοχής στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ για τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης «in action SDGs Week 2021»

Η Ένωση Εισηγμένων Εταιριών είναι στρατηγικός υποστηρικτής, για 2η χρονιά, του φορέα QualityNet Foundation και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ για τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης «in action SDGs Week 2021».
Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε για την καμπάνια «in action SDGs Week 2021», που θα λάβει χώρα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου και καλούμες όλες τις εισηγμένες εταιρίες να συμμετάσχουν στη διάδοση των μηνυμάτων της, προκειμένου να επιτευχθεί μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση για τα μηνύματα των Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Το 2021 εξακολουθεί να παραμένει μια κρίσιμη χρονιά, ταυτόχρονα όμως προσφέρεται η ελπίδα για σημαντικές αλλαγές, επιταχύνοντας τις προσπάθειες σε ευρεία κλίμακα για την υποστήριξη των σχεδίων ανάκαμψης, στην μετά covid εποχή. Οι Παγκόσμιοι Στόχοι είναι μια ευκαιρία να αρθρώσουμε μια ενιαία ισχυρή φωνή, να μοιραστούμε ιδέες και μετασχηματιστικές λύσεις στον αγώνα για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τις παγκόσμιες και τοπικές προκλήσεις.
Η Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για τους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών, Global Week to #Act4SDGs, καλεί για δράση όλους – ηγέτες, πολίτες, οργανώσεις και θεσμούς – να δεσμευτούν να θέσουν τους Παγκόσμιους Στόχους, στο επίκεντρο των σχεδίων ανάκαμψης. Ώστε να επιτύχουμε την πράσινη μετάβαση, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ευημερία του ανθρώπου και του πλανήτη.

Ειδικότερα, το «in action SDGs week» αποτελεί μέρος της διεθνούς καμπάνιας των Ηνωμένων Εθνών «Global Week to #Act4SDGs», η οποία στην Ελλάδα υλοποιείται από το QualityNet Foundation, μέλος του Global Forum for National SDG Advisory Bodies και λειτουργεί ως επιταχυντής της υιοθέτησης των Παγκόσμιων Στόχων και της Agenda 2030 στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ με την υποστήριξη του European Sustainable Development Network και τη στήριξη Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Εθνικών Φορέων, είναι ο φορέας διοργάνωσης της εθνικής καμπάνιας με τίτλο, #ΓίνεΗαλλαγή για τον άνθρωπο & τον πλανήτη!
Στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας www.inactionforabetterworld.com μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες της δράσης, τους Υπεύθυνους Οργανισμούς, τους Υποστηρικτές, τα διαθέσιμα υλικά καθώς και τους τρόπους προβολής των δράσεων.

Η ομάδα του QualityNet θα βρίσκονται στη διάθεση των συνεργατών σας για την υποστήριξη της συμμετοχής σας:
- Αργυρώ Γιαλαμπρίνου Project Manager agialamprinou@qualitynet.gr
- Τίτα Μαρσώνη Sustainability Coordinator tmarsoni@qualitynet.gr

Σχετικά αρχεία:
- Προφίλ QualityNet Foundation
- Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ