Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Πρόσκληση για συμμετοχή στην ετήσια έρευνα γνώμης του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»

29 Σεπτεμβρίου 2021

Από το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ λάβαμε πρόσκληση για συμμετοχή των μελών μας στην ετήσια έρευνα γνώμης, την οποία και παραθέτουμε ακολούθως. Γνωρίζοντας την απαιτητική και γεμάτη προκλήσεις χρονική συγκυρία στην οποία οι εισηγμένες επιχειρήσεις καλούνται να ανταποκριθούν, προτρέπουμε τα μέλη μας να αφιερώσουν 25 λεπτά από τον χρόνο τους συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο σύνδεσμο ΕΔΩ, ώστε να καταγραφούν ακριβώς οι προκλήσεις που καλούνται αν αντιμετωπίσουν οι εισηγμένες την επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για 5η συνεχή χρονιά, το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ, με τη συνεργασία της MRB, πραγματοποιεί ετήσια έρευνα γνώμης των επιχειρήσεων για το επιχειρηματικό περιβάλλον. «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν» έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο εργαλείο για την αξιολόγηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη προτάσεων για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και τη χάραξη πολιτικών για επενδύσεις και την οικονομική ανάκαμψη.

Η φετινή έρευνα, προσαρμοσμένη στις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, εστιάζει στις προκλήσεις για την επόμενη ημέρα.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο σύνδεσμο ΕΔΩ. Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτούνται περίπου 25’. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει ενεργή για πέντε εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα πιέστε εδώ ή επικοινωνήστε με την κα Αυγή Οικονομίδου, Senior Advisor του Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών του ΣΕΒ (Τ: 211 5006130, e-mail: aoikonomidou@sev.org.gr).

 


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ