Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021

1 Φεβρουαρίου 2022

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021» διοργανώνονται για 19η συνεχόμενη χρονιά από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με το ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και τελούν υπό την Αιγίδα, μεταξύ άλλων Φορέων, και της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών .
 
Στόχο έχουν την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού. Κριτήρια αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.
Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών. 
 
Η Τελετή Απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2021, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, (ώρα: 13:00-16:50) και θα μεταδοθεί ψηφιακά στο LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ολοκληρωμένης πλατφόρμας Ψηφιακής Επικοινωνίας & Εκδηλώσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό και τον τρόπο συμμετοχής στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2021, παρακαλώ πατήστε για Ελληνικά ΕΔΩ και για Αγγλικά ΕΔΩ.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ