Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

EFRAG & CSR HELLAS Outreach Event Ευρωπαϊκά Πρότυπα Απολογισμού Βιωσιμότητας

28 Ιουνίου 2022

Η Ευρωπαϊκή Συμβουλευτική Ομάδα για Θέματα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (European Financial Reporting Advisory Group – EFRAG) από κοινού με το CSR HELLAS διοργανώνουν στις 11 Ιουλίου 2022 εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με την πρώτη δέσμη σχεδίων Ευρωπαϊκών Προτύπων Αναφοράς Βιωσιμότητας (European Sustainability Reporting Standards – ESRS).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει η EFRAG σχετικά με τα σχέδια έκθεσης (exposure drafts – EDs) των ESRS και η οποία θα διαρκέσει έως τις 8 Αυγούστου 2022.
Η κοινή εκδήλωση EFRAG & CSR HELLAS αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση των ESRS EDs και της προστιθέμενης αξίας τους για τη βελτίωση της δημοσιοποίησης εταιρικών πληροφοριών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις γενικές αρχές και την αρχιτεκτονική των ESRS EDs, καθώς και για το συνολικό περιεχόμενο κάθε ενός εξ αυτών. Παράλληλα, η εκδήλωση θα αποτελέσει πλατφόρμα διαλόγου για τα ενδιαφερόμενα μέρη προκειμένου να συζητήσουν τις απόψεις τους σχετικά με τα ESRS EDs, βάσει της δομής και των ενοτήτων της δημόσιας διαβούλευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μόνο διαδικτυακά και στα ελληνικά.

Δείτε το Save the Date ΕΔΩ
Για να εγγραφείτε, πατήστε ΕΔΩ
Δείτε την ανακοίνωση της EFRAG ΕΔΩ και της CSR HELLAS ΕΔΩ


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ