Ροή εξελίξεων Παγκόσμιοι δείκτες

Login:
  Login
  site map | επικοινωνία
  αναζήτηση
   
 
Τα νέα μας

Νέο Λογότυπο ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.

13 Απριλίου 2022

Η Ένωση Εισηγμένων Εταιριών μετά από 15 και πλέον έτη συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα της αγοράς, με καίριες παρεμβάσεις για την ανάδειξη των θέσεων των εισηγμένων εταιριών βρίσκεται σε μια περίοδο ανανέωσης και αναδιαμόρφωσης.

Μέσα από μια δημιουργική συνεργασία με την εταιρία - σύμβουλο επικοινωνίας μας, Socialdoo, εργασθήκαμε προκειμένου να εκσυγχρονίσουμε την εικόνα της Ένωσης μέσα από το κεντρικό της σύμβολο.

Το νέο λογότυπο σχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας την αλληλουχία των τριών «Ε», που παραπέμπουν ξεκάθαρα στα αρχικά της επωνυμίας μας, τα οποία «αγκαλιάζουν» νοητά έναν κύβο δίνοντας την εικόνα ενός τρισδιάστατου συμβόλου. Δημιουργεί μια ψευδαίσθηση μεταξύ κύβου και εξάγωνου (γραναζιού) και υπέχει μια λογική σύνδεσης - ενότητας  που παραπέμπει στον κύκλο με το δέντρο, ως φιλοσοφία, που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του υφιστάμενου λογοτύπου. Ο χρωματικός κώδικας στην επικοινωνία, το μπλε-γκρι είναι το χρώμα της εμπιστοσύνης και της ειλικρίνειας. Συνδέεται κυρίως µε την ηρεμία, την ασφάλεια καθώς και µε την παραγωγικότητα. Αξίες που πρεσβεύει η ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. από την πρώτη ημέρα και μέχρι σήμερα.

Συμπαγές και στιβαρό, σύγχρονο και minimal αισθητικής, το νέο λογότυπο, εκφράζει σε συμβολικό επίπεδο τη δυναμική πορεία της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ. εκπέμποντας το στίγμα της προοπτικής.     

Το σχήμα που δημιουργείται μαζί με το χρώμα παραπέμπει στα εθνικά μας σύμβολα και χρώματα, γεγονός που καθιστά τη διακριτική λειτουργία του πιο έντονη σε διεθνές επίπεδο και σηματοδοτούν τη νέα εποχή της ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας λογότυπο, στην Ελληνική και στην Αγγλική εκδοχή.


 
  Εκτύπωση σελίδας   Αποστολή με e-mail

 
     
 
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ - ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.
Τηλ: 210.3641742 | 210.3641831 - Fax: 210.3641628
designed by Creative Marketing S.A.
powered by OSMIUM™
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 

 


 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ